Alle jassen en blazers die bij wehkamp in de opruiming zijn vind je in onze easy SALE!

De film Top Gun heeft me twee dingen geleerd: ten eerste de film bleek mij dat Kelly McGillis niet alleen een mooi gezicht, maar een echte actrice was en vervolgens de film me toonde dat de stijl van de vacht vlieger terug was. Hoewel Kelly lijkt te zijn verdwenen uit de voorkant van het podium, posities de vacht van de vlieger die hem nog steeds in de voorhoede is. canada goose homme solde, Het bewijs wordt in de outdoor industrie, is dit soort model ooit populair en groeiende. Dit artikel zal introduceren drie modellen piloten en zal u helpen bij de keuze van uw winter-model (bent u eerder Maverick of Iceman?).

jassen-en-blazers-wehkamp-opruiming-vind-easy-sale-5

Canada Goose Chilliwack is een erg populair model, maar waarom? Nobis onlangs vrijgegeven het kartel-model, het echt kan competitie naar Canada Goose? Tot slot, canada goose nederland winkels, Napapijri (een klein nieuw met ons) heeft uitgebracht de Addy model. Kan hij zijn rang in dit duel houden? Dit is wat we zullen zien!

Canada Goose available at Donna Guy #donna #guy #store #highend #shop #canadagoose

A post shared by DonnaGuy Rotterdam Lijnbaan64 (@donnaguystore) on

Wat maakt dit model zo populair? Waar te beginnen? De kwaliteit van beneden is uitstekend, maar vooral de hoeveelheid is uitzonderlijk. Een goede down in hoeveelheid is alles wat nodig is om te overwinteren in warm. De kap is genaaid permanent aan de mantel en omvat een overzicht bont coyote die alleen verhoogt de esthetische kant van de mantel, maar houdt u vooral wanneer de wind u zwepen warm onder ogen zien. Elastische manchetten en zoom brei beschermen u tegen winter. Een dikke windvanger zeer eenvoudig knop te gebruiken beschermt de voorste dia. De vacht is bestand tegen water en wind, een perfecte combinatie voor temperaturen onder de 0 graden. veste canada goose pas cher, Tot slot, men kan niet spreken van de Chilliwack zonder trots vermelden dat jassen zijn vervaardigd hier in Canada.

canada goose expeditie parka verkoop

Merk op dat voor een meer gedetailleerde beschrijving van de Chilliwack, kunt u een kijkje op het artikel door Max Altitude waar hij de Chilliwack aan de North Face Gotham jas vergelijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *